6 heerlijke wijnmomenten bij jou thuis
Onderwijs
april 5, 2020

6 heerlijke wijnmomenten bij jou thuis

Nu de cafés nog niet open zijn, kan je thuis nieuwe wijnen ontdekken. En wat is er beter dan een glaasje bordeauxwijn? Ontdek 6 plekken die ideaal zijn om mooie wijnmomenten te beleven. Do try this at home!

  1. Zonsondergang bij het venster

Ondanks alles gaat de natuur toch zijn gangetje en trakteert het ons af en toe op een prachtige zonsondergang. Nestel je bij het venster, neem er een fruitig glaasje bordeauxwijn bij en geniet van het kleurrijke uitzicht.

venster meisje wijn

  1. In bad

Het is avond. Je hebt een drukke dag achter de rug en nu is het tijd om te ontspannen. Laat een bad vollopen met warm water, laat het schuim zachtjes knetteren en dompel je onder in pure verwennerij. Een glas rode Médoc maakt jouw genietmoment helemaal af.

   3. In de fauteuil

Vertoef je graag in jouw luie zetel? Groot gelijk! Wat als je jezelf in de watten legt met een likeurwijn zoals een Sauternes? Zoetekauwen zullen onder de indruk zijn van de elegante suikers en de aromatische afdronk. Ben je eerder fan van kruidige rode wijnen? Dan raden we jou een Cadillac Côtes de Bordeaux aan. Voor elke smaak een bordeauxwijn.

fille vin canapé

  1. In de tuin

Heb je een tuin? Aarzel niet en zoek de zon op. Open na het tuinieren een fles welverdiende fruitige Entre-Deux-Mers. Proef de verfijnde zuren en geniet van de welriekende bloesems in de wijn en om je heen.

jardin pain vin

  1. Op het terras

Zoek het geluk op je terras of balkon met zicht op de stad. Neem er een fruitige rosé Bordeaux wijn bij en voer verrijkende gesprekken met je buddy. Geniet van de uitzonderlijke sfeer van de stad.

terrase rosé skyline

terrasse fille vin

  1. In bed

Nestel je in bed en laat je meeslepen door een goed boek. Met een rood glaasje Côtes de Bordeaux maak je dit moment helemaal af. Een welverdiende verwennerij voor je geest en smaakpapillen! Laat het zandmannetje nu maar komen.

lit vin livre

DISCOVER MORE

Het pareltje

Virginie Aubrion, een sterke vrouw

Aperitief met frisse en fruitige bordeauxwijnen!