Plaats voor de Bordeaux Crew!

Met de blik op de toekomst gericht putten de Bordeauxwijnen uit hun rijke verleden om zichzelf voortdurend te vernieuwen. Gedragen door de krachtige, creatieve energie van de mannen en vrouwen die ze promoten, vertellen ze hier hun eigen verhaal. Ontdek ze (opnieuw)

Samen zijn we allemaal uniek

Bordeaux staat voor traditie, maar Bordeaux staat ook voor innovatie. Bordeaux produceert grote wijnen, maar Bordeaux produceert ook onverwachte jaargangen. Bordeaux is rood, maar Bordeaux is ook veelkleurig… Ja, in Bordeaux zijn we allemaal anders, allemaal voortreffelijk! 

Al deze unieke kenmerken zijn te vinden in onze gloednieuwe reclamecampagne, opgezet door, voor en met de hele wijnketen. Een verhaal dat de krachtige, collectieve energie laat zien die onze wijnen leven inblaast, via de vrouwen en mannen van hier, de terroirs in alle kleuren en de verbintenissen voor een duurzame wijnbouw en een verantwoorde consumptie. Levensgenieters van overal krijgen nu deze levende cultuur aangeboden onder een heel nieuw motto: “Samen zijn we allemaal uniek”.

De gezichten van de Bordeaux Crew

Hier zijn geen acteurs, alleen echte gezichten! Onze nieuwe film brengt alle mensen samen die de Bordeauxwijnen promoten. De wijnproducenten, wijnhandelaren, slijters, restaurateurs, keldermeesters, chefs en barkeepers zijn allemaal echte vakmensen, lokaal gevestigd en gespot in hun eigen omgeving, in de vele landschappen van de Gironde.

Onze wijnen vernieuwen zich voortdurend en wie kunnen dat beter uitleggen dan onze wijnproducenten, wijnhandelaren en -tussenhandelaren, een ware meltingpot van persoonlijkheden en karakters? Ze laten zich met één stem horen en nodigen alle Bordeaux Lovers uit de hele wereld uit zich samen met hen rond een zeer gediversifieerd wijngebied te verenigen. Samen delen, dat is de ziel van de Bordeaux Crew!

Een hele wereld van wijn(en)

De veelzijdige en creatieve Bordeauxwijnen zijn het resultaat van deze verhalen en ontmoetingen, een ongekende rijkdom die zich onthult in de loop van onze nieuwe affiches en reclamecampagnes. Elke groep van herkomstbenamingen heeft zijn eigen visual om zijn identiteit, krachten en verschillen met trots en passie te laten zien. Stof te over om leven in te blazen aan een saga die concreet vorm krijgt en verankerd is in elk van onze terroirs!

Sluit u aan bij de Bordeaux Crew

De energie die onze gemeenschap aandrijft, werkt aanstekelijk. Of het nu is om samen te ontdekken en te discussiëren, warm te lopen voor nieuwe producten of nieuwe wegen te bewandelen, de Bordeaux Crew is altijd druk in de weer! Zijn favoriete plekken hiervoor? De wijngaarden in de Bordeauxstreek, wijnkelders en restaurants… maar ook de sociale media! Overal ter wereld delen Bordeaux Lovers er dezelfde ervaring: een concentraat van goede tips, nieuwe evenementen, ongelofelijke ontmoetingen, originele proeverijen, oude vooroordelen waarmee wordt afgerekend, en nog veel meer. 

Waar wacht u nog op om u bij ons aan te sluiten? #JointheBDXcrew

Abonneer u op de Instagram account @bordeauxwines of op Facebook @bordeauxwine accounts.