Doe eens Bordeaux cadeau!
Nieuws
juni 30, 2017

Doe eens Bordeaux cadeau!

Een kurkentrekker voor je papa, een Bongobon voor je broer, een mani-pedi voor je mama, … Iedereen heeft ze wel al eens cadeau gedaan. Toch is er een reden dat klassiekers populair blijven, maar dit eindejaar geef jij er een leuke draai aan!

Deze unieke kurkentrekker is niet alleen mooi, hij is ook handig! We hebben allemaal wel een klassiek model in huis, maar deze “Pop Bulle” is speciaal ontworpen voor mousserende wijnen – die heerlijke fles Crémant de Bordeaux, dus!

Kurkentrekker, Le Creuset

In plaats van een bon die hij waarschijnlijk in een verloren hoekje zal vergeten, stuur je je broer toch liever op wijncursus? De Ecole du Vin de Bordeaux biedt je een waaier aan mogelijkheden: van privéworkshop tot cadeaubon! Neem snel een kijkje op de website.

Je allerliefste mama verdient dit jaar toch wel een extraatje, niet? Doe haar een weekendje relaxen in de Bordeaux cadeau! De bronnen van Caudalie zijn wereldwijd gekend en je kan er een dag, weekend of zelfs langer doorbrengen. Onze tip: een crushed cabernet scrub!

Kunst of karaf? De Franse kunstenaar Étienne Meneau liet zich voor zijn collectie decanters inspireren door de wijngaarden in de Bordeaux. Wij zijn fan!

Meer cadeau-inspiratie nodig? Met een goede fles Bordeaux maak je iedereen blij! Neem vlug een kijkje op onze website

DISCOVER MORE

6 events om je zomer Bordeaux te kleuren

Een biologische teelt: Corinne Gonet

Portret: Paul en Emilie Mercadier