Wijn- en foodpairings

De feestelijke tafel van menue. & Slice of Pai

TRUFFELS VAN GERASPTE KOKOSNOOT MET GECONDENSEERDE MELK

TRUFFELS VAN GERASPTE KOKOSNOOT MET GECONDENSEERDE MELK

Voor 6-8 personen

VOORBEREIDING

5 min

KLASSIEKE MATCH

Lang leve de frisheid van deze combinatie, versterkt door de aciditeit en de fruitige finesse van de Crèmant de Bordeaux. Een frisse en feestelijke match!

ORIGINELE MATCH

Gesteund door de mooie aciditeit van de Sainte Croix du Mont zal deze combinatie, gekenmerkt door een zeer zachte textruur, via de kokosaroma's voor een mooie aromatische voortzetting zorgen.

INGREDIËNTEN

500 g geraspte kokosnoot
1 blikje gesuikerde gecondenseerde melk
Facultatief: een dopje rum voor een geuriger mengsel

Voorbereiding

Meng de kokosnoot en de gecondenseerde melk tot een homogeen mengsel. Leg de truffels op een tamelijk grote plaat of schotel die in de koelkast past, op een vel bakpapier om te voorkomen dat ze vastplakken.

Neem een theelepel van het mengsel en rol dit met de hand tot een bolletje. Leg de bolletjes een voor een op de plaat. Zet ze minstens 2 uur in de koelkast, voordat u ze serveert.

Adélaïde Potherat & Joann Pai

In de keuken geeft Adelaïde, de energieke en uiterst dynamische oprichtster van menue., een opgewekte noot aan haar verrassende recepten met originele combinaties. Wat de foto's betreft, is het Joann die met haar overheerlijke visuele stijl de gerechten van menue. in scène zet en tot hun recht laat komen.

www.sliceofpai.com