Welkom op onze nieuwe website!
Nieuws
juli 25, 2016

Welkom op onze nieuwe website!

Je kent ons al, steeds weer nodigen we je uit om de laatste nieuwtjes uit Bordeaux te ontdekken op onze website. En weet je wat? Deze keer is de website zelf het nieuwtje. Vandaag krijgt de Bordeaux website een nieuw jasje. Naast een nieuw design zijn er meer functies, nieuwe rubrieken, meer mogelijkheden tot interactie, … 

Een opbouw gericht op nieuwe ontdekkingen

We hebben de structuur van de website erop voorzien dat je zo aangenaam en makkelijk mogelijk de verschillende pagina’s van de website kan doorlopen. Op die manier ontdek je stap voor stap het terroir en de verschillende wijnen uit Bordeaux. Ons doel? Een echt gids maken die je meeneemt naar het wondere universum van de Bordeaux wijnen. Mogen we je inspireren?

 

Fris en dynamisch design

Een nieuwe website vraagt om een nieuwe look, toch? Daarom nodigen we je uit om het gloednieuwe design van Bordeaux.com te ontdekken. Om makkelijker van de ene rubriek naar de andere te navigeren, hebben we de structuur van de website volledig herzien. Onze nieuwe stijl? Aantrekkelijk, samenhangend, verzorgd en met handige en duidelijke icoontjes waarmee je in een oogopslag de informatie vindt die je zoekt.

 

Een mobiel vriendelijke website

Deze metamorfose gaat hand in hand met de mogelijkheid om onze website ook op andere platvormen te bekijken. Van een mobiele telefoon en tablet tot je computer thuis: ons design is erop voorzien dat het zich makkelijk aanpast aan verschillende formaten. Of je nu in de trein zit of staat te wachten bij de bakker, je kan onze website raadplegen met hetzelfde comfort.

 

Een goudmijn vol nieuwtjes

Ontdek de Bordeaux wijnen op een andere manier terwijl je door de verschillende pagina’s van ons Bordeaux magazine scrolt. We maken je met plezier wegwijs in de nieuwste wijntendensen, de laatste nieuwtjes en de niet te missen events in de wijnwereld.

Benieuwd? Ontdek snel onze gloednieuwe bordeaux.com en blijf op de hoogte van onze dagelijkse tips en nieuwtjes via Facebook, Instagram en Twitter.

DISCOVER MORE

Maak kennis met de wijnmakers van aflevering 5 – Bordeaux Loves Belgium !

De nieuwe generatie wijnmakers staat op: Delphine Puyol-Milcent

Bordeaux wijnen wenst je een gelukkig 2016