happenings

U hoeft niet helemaal naar Frankrijk te gaan om uw passie voor Bordeaux wijnen uit te leven. Ontdek Bordeaux evenementen in uw buurt en ontmoet mensen die deze passie met u delen.

 • 22 - 24. NOVEMBER 2013
  Brussels, Belgium

  Salon Gourmets et Vins

  Geniet van een weekend met degustaties, kookdemonstraties, wijncursussen en ontdek verscheidene artisanale producten en hun producenten. 

  MEER WETEN
  2. OKTOBER 2013
  Antwerp, Belgium

  Apéros Bordeaux & Cocktails, Antwerp

  Probeer een nieuwe smaakervaring! In Bounce, dé referentie voor cocktails in Antwerpen, worden de Bordeaux cocktails onthuld.

  MEER WETEN
  13. SEPTEMBER 2013
  Antwerp, Belgium

  Apéros Bordeaux & Fashion, Antwerp

  Het Antwerp Fashion Festival is de plek  om aan te tonen dat een glas Bordeaux veel meer is dan het lijkt: het is een statement en een onmisbaar accessoire voor elke zichzelf respecterende fashionista.

  MEER WETEN
  11. SEPTEMBER 2013
  Brussels, Belgium

  Apéros Bordeaux & Chocolate, Brussels

  Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Chocolade werken chocolatier Laurent Gerbaud en chef Carl Gillain met de gemeenschappelijke aroma's van chocolade en wijn.

  MEER WETEN
22 - 24. NOVEMBER 2013 / Brussels, Belgium
Salon Gourmets et Vins

De Europese gastronomie in de schijnwerpers!

Tijdens de degustaties in 2011 kwam de beste sommelier van België, Eric Boschman, waardevol advies geven. Meer informatie over het programma van dit jaar vindt u binnenkort op de website. 

2. OKTOBER 2013 / Antwerp, Belgium
Apéros Bordeaux & Cocktails, Antwerp

Laat je verrassen door de aroma's en de lichtheid van cocktails op basis van bordeauxwijnen. De perfecte afsluiter voor een seizoen in stijl. Marco Migliore, zanger van de Antwerpse bar Josephine’s, staat in het Antwerpse uitgaansleven bekend voor zijn jazzy muziek op de piano en de contrabas.

13. SEPTEMBER 2013 / Antwerp, Belgium
Apéros Bordeaux & Fashion, Antwerp

Bordeaux heet fashion lovers welkom in de Belgische hoofdstad van de mode. Het Antwerp Fashion Festival is de plek bij uitstek om aan te tonen dat een glas Bordeaux veel meer is dan het lijkt: het is een statement en een onmisbaar accessoire voor elke zichzelf respecterende fashionista.

Man on Fire & The Soul Soldiers zullen hier het beste van zichzelf geven tijdens een swingende set. De groep begon als een hulde aan artiesten als Marvin Gaye, James Brown en Ray Charles. Van gospel tot hiphop zal deze groep je verbazen met een onnavolgbare dosis energie!

Gratis toegang!
Prijs van een glas wijn tussen € 3 en € 5

Brasserie Berlin
1-3, Kleine Markt
2000 Antwerpen

BORDEAUX loves ANTWERP FASHION FESTIVAL
Brasserie Berlin, Antwerpen
17u tot 22u

Het maakt niet uit welke type je bent, er bestaat een bordeaux voor iedereen: rode, droge witte en zoete witte wijn, rosé en bubbels om te ontdekken tijdens de Apéros Bordeaux.

Ben je...
Een klassieke schoonheid - rode bordeaux is voor jou.
Een casual type - probeer een witte bordeaux.
Een en al girly romance - bordeaux rosé past perfect.
Een glamour queen – bordeaux bubbels zijn de norm.

In 2013 linkt Bordeaux zich aan verrassende consumptiemomenten zoals het Antwerp Fashion Festival. Want de Apéros Bordeaux zijn een uitnodiging om Bordeaux te (her)ontdekken en, tegen alle vooroordelen in, een dynamisch, jong en gediversifieerd wijngamma voor te stellen.
De trendy Apéro Bordeaux bewijst opnieuw dat een bordeauxwijn werkelijk bij iedere gelegenheid gedronken kan worden !

11. SEPTEMBER 2013 / Brussels, Belgium
Apéros Bordeaux & Chocolate, Brussels

Flashblaster is een band die zwarte Amerikaanse muziek perfect weet te combineren met electropop. De muziek vormt een mix van grooves, funk en pop met pakkende melodieën en zang. Kortom, verfrissende en opwindende dansmuziek tot het donker wordt!

Nieuwsbrief

 • Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Bordeaux is eenvoudig. Word vandaag nog lid en krijg per e-mail updates over evenementen.

 •  
   
   
 •