happenings

U hoeft niet helemaal naar Frankrijk te gaan om uw passie voor Bordeaux wijnen uit te leven. Ontdek Bordeaux evenementen in uw buurt en ontmoet mensen die deze passie met u delen.

 • 13 - 14. DECEMBER 2014
  Sainte-Croix-du-Mont , France

  Open Huis Sainte-Croix-du-Mont

  Stelt u zich eens voor: een magische plek in een decor van fossiele oesters, waar 2 dagen lang het ultieme genieten plaatsvindt met een glas Sainte-Croix-du-Mont, de beroemde edelzoete wijn. 

  MEER WETEN
  13 - 14. DECEMBER 2014
  Bordeaux, France

  Bordeaux Tasting

  Het tijdschrift 'Terre de Vin' nodigt u uit in het Palais de la Bourse van Bordeaux voor de 3e editie van Bordeaux Tasting. 

  MEER WETEN
  13 - 21. DECEMBER 2014
  Bordeaux, France

  Escapades gourmandes

  Fijnproevers opgelet! 

  Planète Bordeaux en de Cave des 1001 Châteaux openen hun deuren…

  Op het menu: oenologie, gastronomie … en genieten!

  MEER WETEN
  6. DECEMBER 2014
  Andernos les Bains , France

  Cabanes en Fête

  Kom naar de 6e editie van het origineelste evenement van deze winter: Cabanes en Fête (Feest in de schuur). 

  MEER WETEN
13 - 14. DECEMBER 2014 / Sainte-Croix-du-Mont , France
Open Huis Sainte-Croix-du-Mont

De proeverij zal plaats vinden in de wijnkelder, daar waar de wijn gemaakt wordt. Tevens kunt u uw wijnkennis verdiepen door het volgen van gratis workshops wijnproeven, die op het Château de Taste georganiseerd worden door de Ecole du Vin de Bordeaux et Sweet Bordeaux.

13 - 14. DECEMBER 2014 / Bordeaux, France
Bordeaux Tasting

Workshops wijnproeven voor beginners worden georganiseerd door de Ecole du Vin de Bordeaux. Twee dagen lang kunt u kennismaken met 150 grote wijnen.

13 - 21. DECEMBER 2014 / Bordeaux, France
Escapades gourmandes

Zaterdag 13 december: wijn- & culinaire beginnerscursussen en proeverijen!

Op zaterdag 20 en zondag 21 december vindt weer de Grand Marché des Producteurs plaats. Hier delen wijnbouwers van de appellation Bordeaux en Bordeaux Supérieur hun passie door middel van proeverijen, tonen ze hun knowhow en geven advies.

6. DECEMBER 2014 / Andernos les Bains , France
Cabanes en Fête

In elk van de 45 schuren staat een team, bestaande uit een oesterkweker, een wijnbouwer, een kunstenaar en een chef-kok uit het Zuidwesten van Frankrijk, gereed om u te laten genieten van oesters uit het Bassin d'Arcachon met een glas Entre-deux-Mers wijn.  

Nieuwsbrief

 • Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Bordeaux is eenvoudig. Word vandaag nog lid en krijg per e-mail updates over evenementen.

 •  
   
   
 •